Din tømrer i Oppdal

Vi i Holden Bygg er en gjeng erfarne tømrere som leverer oppdrag i Oppdal- og Rennebuområdet. Teamet er spekket av forskjellige ferdigheter og vi står klare for enhver utfordring; store eller små. Tømrerfaget er vår lidenskap!

Tømrerkunst i oppdal

Vi startet Holden Bygg AS i 2021, rett i hjertet av det vakre Oppdal- og Rennebu-området. Vi er en lidenskapelig gjeng tømrere med masse erfaring i byggebransjen. Hver dag jobber vi hardt for å levere kvalitet og nøyaktighet i alt vi gjør, fordi vi bryr oss virkelig om håndverket vårt.

Alltid kunden i fokus

Hos oss står kundene alltid i sentrum. Vi tror fast på at sterke, personlige relasjoner er nøkkelen til suksess. Derfor setter vi alltid av tid til god kommunikasjon med våre kunder, slik at vi kan fange opp deres drømmer og mål for hvert eneste prosjekt.

Teamet vårt

Teamet vårt er et sammensveiset lag av erfarne tømrere og håndverkere, alle med sine spesialfelt. Vi er alltid klare til å ta fatt på utfordringer, enten det er en liten reparasjon eller et større byggeprosjekt. Som tømrere i Oppdal-området, er vårt mål å overgå kundenes forventninger – noe vi tar stor stolthet i.

Partnere og leverandører

Vi samarbeider tett med pålitelige partnere og underleverandører for å sikre at vi kan bistå i alle faser av jobben. Nettverket vårt i Oppdal sikrer at vi alltid leverer prosjekter sømløst og effektivt.

Ansatte

Bli bedre kjent med oss og vårt engasjerte team! Vi er utrolig stolte av å kunne presentere våre dyktige og erfarne tømrere, og vi står klare for å realisere dine byggeprosjekter.

Nils Martin Holden

Daglig leder

Torgeir Nyseter

Prosjektkoordinator og tømrer

Marius Samskott

Tømrerlærling

Tjenester

Vi i Holden Bygg skiller oss ut med vår dedikasjon til kundens drømmer og behov. Vi leverer alt fra rådgiving til fullstendige byggeprosjekter. Under ser du en oversikt over de ulike tjenestene.

Klar for å ta det første skrittet?

Ser du etter noen som kan veilede deg, hjelpe deg med å planlegge, eller bare snakke om dine fremtidige prosjekter? Her hos oss i Oppdal står vi klare til å hjelpe deg! Med et team av dyktige snekkere, er vi ivrige etter å bringe dine ideer til live.